Προαναγγελίες

Eκδηλώσεων, συνεδρίων, ημερίδων και ομιλιών
0
0
0
s2sdefault

Tο 4ο Διεθνές Μουσικολογικό και Ιεροψαλτικό Συνέδριο του Τομέα Ψαλτικής και Μουσικολογίας της Ακαδημίας  Θεολογικών Σπουδών Βόλου, με τίτλο

Κατά Τόπους Ψαλτικές Παραδόσεις
Ἐν παντὶ τόπῳ τῆς δεσποτείας αὐτοῦ εὐλόγει, ἡ ψυχή μου, τὸν Κύριον (Ψαλμ. ΡΒ΄)

που έχει προγραμματιστεί για το διάστημα 7- 10 Φεβρουαρίου 2021, λόγω της ενεστώσης ανάγκης και της ιδιαίτερης υγειονομικής καταστάσεως, πρόκειται να πραγματοποιηθεί διαδικτυακά.

Επειδή πρέπει να γίνουν οι σχετικές επιλογές της ψηφιακής πλατφόρμας που θα χρησιμοποιηθεί, και η οποία εξαρτάται από τον αριθμό των συμμετοχών, παρακαλούμε, όσοι προτίθεστε να συμμετέχετε στο e-Συνέδριό μας, να συμπληρώσετε τη φόρμα συμμετοχής που θα βρείτε στον σύνδεσμο

https://forms.gle/W5ARw8qnRUaYi9CH6

καταβάλλοντας, συγχρόνως, και το συμβολικό τέλος συμμετοχής των 5 (πέντε) ευρώ, σύμφωνα με τις σχετικές οδηγίες, που θα βρείτε στην φόρμα συμμετοχής. Για την ολοκλήρωση της δήλωσής σας, πρέπει να αποσταλεί το αποδεικτικό τραπέζης στην ηλεκτρονική διεύθυνση που αναφέρεται στην αίτηση.  Μετά τη ολοκλήρωση της δήλωσής σας, θα σας αποσταλεί ο σύνδεσμος εισόδου στο Συνέδριο.

Θα είναι χαρά μας να διαδώσετε τον παραπάνω σύνδεσμο σε οποιονδήποτε ενδιαφέρεται για το Συνέδριο – ιεροψάλτες, φοιτητές, μουσικολόγους κλπ.

Διευκρινίζουμε  ότι η υποβολή εισηγήσεων για το Συνέδριο έχει ήδη ολοκληρωθεί και η συμπλήρωση της παραπάνω φόρμας συμμετοχής αφορά μόνο την παρακολούθηση του Συνεδρίου.

Διευκρινίζουμε επίσης, ότι η φόρμα συμμετοχής στο συνέδριο, θα παραμείνει ανοιχτή έως την 31η  Ιανουαρίου 2021. Μετά από τη συγκεκριμένη ημερομηνία, ενδεχομένως δε θα μπορούν να γίνουν δεκτές άλλες αιτήσεις, εφόσον ή εάν η πλατφόρμα κορεστεί.


Σας περιμένουμε με χαρά!

Hμερολόγιο Εκδηλώσεων

Ημερολόγιο Εκδηλώσεων

Σέργιος Μπουλγκάκωφ και Γεώργι...

Ιούνιος
Δευτέρα
14
Περισσότερες πληροφορίες για την ομιλία εδώ
20:00 h

Σας ενδιαφέρουν...

  • 1
  • 2