Δελτία τύπου

Ενημερωθείτε με τα νέα της Ακαδημίας
0
0
0
s2sdefault

Η Βιβλιοθήκη της Ακαδημίας Θεολογικών Σπουδών Βόλου αναβάθμισε τον ηλεκτρονικό της κατάλογο (OPAC). Πρόκειται για την νέα έκδοση του ελεύθερου λογισμικού που αντικατέστησε τον ήδη υπάρχοντα κατάλογο του λογισμικού openbiblio. Εκτός από τα προηγούμενα πλεονεκτήματα, όπως το φιλικό προς τον χρήστη περιβάλλον αλλά και η αναζήτηση βιβλίων με πολλούς τρόπους, έρχονται να προστεθούν νέες δυνατότητες. Αυτές αφορούν το μενού 4 γλωσσών (ελληνικά, αγγλικά, γαλλικά, γερμανικά) καθώς και τον πλήρη κατάλογο όλων των τίτλων περιοδικών (πάνω από 440 τίτλους).
Καθώς αυξάνει τη συλλογή της, δίνει προτεραιότητα σε βιβλία που αφορούν τη φιλοσοφία, τη θεολογία, την κοινωνιολογία καθώς και τη βυζαντινή τέχνη και τον πολιτισμό.


Η Βιβλιοθήκη προσφέρει ένα ήσυχο περιβάλλον για τους χρήστες της. Διαθέτει Αναγνωστήριο και απευθύνεται κυρίως σε θεολόγους - εκπαιδευτικούς, σε ειδικές ομάδες ανθρώπων όπως κληρικούς, ερευνητές και φοιτητές προπτυχιακών και μεταπτυχιακών τμημάτων. Το σύνολο των τεκμηρίων που την αποτελούν ξεπερνά τα 9.000 βιβλία.


Οι χρήστες μπορούν να αναζητούν το υλικό στον Ηλεκτρονικό Κατάλογο της Βιβλιοθήκης στην ιστοσελίδα της Ακαδημίας (http://www.acadimia.org) ή πατώντας εδώ.

Υπεύθυνος Βιβλιοθήκης:
Χαράλαμπος Μπάρδας
Βιβλιοθηκονόμος, MSc

Hμερολόγιο Εκδηλώσεων

Ημερολόγιο Εκδηλώσεων

Το Resilience στα Βαλκάνια

Νοέμβριος
Πέμπτη
26
Ακαδημία Θεολογικών Σπουδών Βόλου-Resilience Ανοικτό...

Δ΄ Διεθνές Ιεροψαλτικό και Μου...

Φεβρουάριος
Κυριακή
7
Από τον Τομέα Ψαλτικής και Μουσικολογίας της...

Προαναγγελίες

Δ΄ Διεθνές Ιεροψαλτικό και Μουσικολογικό Συνέδριο

Δ΄ Διεθνές Ιεροψαλτικό και Μουσικολογικό Συνέδριο

Από τον Τομέα Ψαλτικής και Μουσικολογίας της Ακαδημίας Θεολογικών Σπουδών Βόλου ανακοινώνεται ότι το Δ΄ Διεθνές Ιεροψαλτικό και Μουσικολογικό Συνέδριο, Περισσότερα
  • 1
  • 2
  • 3
  • 1
  • 2