Δελτία τύπου

Ενημερωθείτε με τα νέα της Ακαδημίας
0
0
0
s2sdefault

Διαδικτυακή επίδειξη: Τι μπορεί να κάνει το ReIReSearch για σένα?

1 η Δεκεμβρίου 2023, 4 μ.μ. -5.45 μ.μ. Για την παρακολούθηση απαιτείται εγγραφή (δωρεάν) εδώ: https://www.resilience-ri.eu/registration/

Το ReIReSearch είναι ένα ειδικό Περιβάλλον Αναζήτησης στο πεδίο των Θρησκευτικών Σπουδών, που προσφέρει μια πλατφόρμα όπου είναι δυνατή η αναζήτηση διαφορετικών ψηφιακών πόρων και βάσεων δεδομένων με ενοποιημένο και τυποποιημένο τρόπο.

Μέσω του ReIReSearch, οι χρήστες μπορούν να αναζητήσουν διάφορες βάσεις δεδομένων από μια τοποθεσία χρησιμοποιώντας ένα μόνο ερώτημα, αντί να συμβουλεύονται διαφορετικές συλλογές χωριστά και να πρέπει να προσαρμόσουν τις συγκεκριμένες αναζητήσεις τους στον τρόπο λειτουργίας του ευρετηρίου αυτών των συλλογών.

Το ReIReSearch αποτελεί μέρος του Καταλόγου Υπηρεσιών RESILIENCE.

Η διαδικτυακή επίδειξη αφορά σε χρήστες, γενικά ερευνητές της θρησκείας και όσους εργάζονται σε βιβλιοθήκες, πανεπιστήμια και υπηρεσίες παροχής επιστημονικών δεδομένων.

Για αναλυτικές πληροφορίες πατήστε εδώ:

https://www.resilience-ri.eu/news/what-can-reiresearch-do-for-you/

Hμερολόγιο Εκδηλώσεων

Προαναγγελίες

Διαδικτυακό σεμινάριο: «Ο Ντάνιελ χτυπά την Ελλάδα (Θεσσαλία): Ζώντας στην Ανθρωπόκαινο εποχή και ο ρόλος της Εκκλησίας»

Διαδικτυακό σεμινάριο: «Ο Ντάνιελ χτυπά την Ελλάδα (Θεσσαλία): Ζώντας στην Ανθρωπόκαινο εποχή και ο ρόλος της Εκκλησίας»

Διαδικτυακό σεμινάριο: «Ο Ντάνιελ χτυπά την Ελλάδα (Θεσσαλία): Ζώντας στην Ανθρωπόκαινο εποχή και ο ρόλος της Εκκλησίας» Πότε: 8 Νοεμβρίου, Περισσότερα
  • 1
  • 2
  • 3
  • 1
  • 2