Ανακοινώσεις

Προαναγγελίες σημαντικών εκδηλώσεων, συνεδρίων και ομιλιών

s2sdefault

Εδώ και μήνες διεξάγεται με πρωτοβουλία του Συμβουλίου των Ευρωπαϊκών Εκκλησιών (ΚΕΚ) συζήτηση για το Μέλλον της Ευρώπης που κορυφώθηκε με τη δημοσίευση, το 2016, της Ανοικτής Επιστολής της ΚΕΚ για το ζήτημα αυτό (διαθέσιμη στα αγγλικά στην επίσημη ιστοσελίδα της ΚΕΚ: http://www.ceceurope.org/open-letter/).

Εν όψει της Γενικής της Συνέλευσης, η οποία έχει προγραμματιστεί να λάβει χώρα το 2018 στο Novi Sad της Σερβίας, η ΚΕΚ διοργανώνει κατά τόπους διασκέψεις με σκοπό να αφουγκραστεί τις ανάγκες των διαφόρων περιοχών της ηπείρου μας, διευκολύνοντας με τον τρόπο αυτό τη συζήτηση για τις μελλοντικές δυνατότητες της Ευρώπης (βλ. επιστολή του Γενικού Γραμματέα της ΚΕΚ).

Η επόμενη τοπική διάσκεψη θα πραγματοποιηθεί στον Βόλο, στην Ακαδημία Θεολογικών Σπουδών, σε συνεργασία με την Ιερά Μητρόπολη Δημητριάδος και την Ελληνική Ευαγγελική Εκκλησία Βόλου, από 4 έως 6 Οκτωβρίου 2017. Εκ μέρους της ΚΕΚ και της Ακαδημίας Θεολογικών Σπουδών σάς προσκαλούμε να λάβετε μέρος στη συνάντηση αυτή, της οποίας το κεντρικό ενδιαφέρον θα στραφεί στις χώρες της Νότιας Ευρώπης.

Εδώ μπορείτε να δείτε όλες τις απαραίτητες λεπτομέρειες για την επικείμενη διάσκεψη καθώς και το πρόγραμμα.

Hμερολόγιο Εκδηλώσεων