Ηλεκτρονικό ταχυδρομείοΕκτύπωση

Ποιο είναι το μέλλον της Ευρώπης;

Εκδήλωση

Ποιο είναι το μέλλον της Ευρώπης;
Τίτλος:
Ποιο είναι το μέλλον της Ευρώπης;
Πότε:
Τετ, 4. Οκτώβριος 2017 - Παρ, 6. Οκτώβριος 2017
Που:
Συνεδριακό Κέντρο Θεσσαλίας, Μελισσάτικα, Βόλος - Βόλος, Μαγνησία
Κατηγορία:
Συνέδρια - Ομιλίες

Περιγραφή

Σεβασμιώτατοι,
Σεβαστοί πατέρες,
αγαπητοί φίλοι και φίλες,

Θερμές ευχές από την Ακαδημία Θεολογικών Σπουδών Βόλου!

Ίσως θα έχετε ήδη λάβει γνώση της συζήτησης που διεξάγεται με πρωτοβουλία του Συμβουλίου των Ευρωπαϊκών Εκκλησιών (ΚΕΚ) για το Μέλλον της Ευρώπης, μετά τη σχετική δημοσίευση, το 2016, της Ανοικτής Επιστολής της ΚΕΚ για το ζήτημα αυτό (διαθέσιμη στα αγγλικά στην επίσημη ιστοσελίδα της ΚΕΚ: http://www.ceceurope.org/open-letter/).


Εν όψει της Γενικής της Συνέλευσης, η οποία έχει προγραμματιστεί να λάβει χώρα το 2018 στο Novi Sad της Σερβίας, η ΚΕΚ διοργανώνει κατά τόπους διασκέψεις με σκοπό να αφουγκραστεί τις ανάγκες των διαφόρων περιοχών της ηπείρου μας, διευκολύνοντας με τον τρόπο αυτό τη συζήτηση για τις μελλοντικές δυνατότητες της Ευρώπης (βλ. επιστολή του Γενικού Γραμματέα της ΚΕΚ).

Η επόμενη τοπική διάσκεψη θα πραγματοποιηθεί στον Βόλο, στην Ακαδημία Θεολογικών Σπουδών, σε συνεργασία με την Ιερά Μητρόπολη Δημητριάδος και την Ελληνική Ευαγγελική Εκκλησία Βόλου, από 4 έως 6 Οκτωβρίου 2017. Εκ μέρους της ΚΕΚ και της Ακαδημίας Θεολογικών Σπουδών σάς προσκαλούμε να λάβετε μέρος στη συνάντηση αυτή, της οποίας το κεντρικό ενδιαφέρον θα στραφεί στις χώρες της Νότιας Ευρώπης. Ωστόσο, όπως συνέβη και στις προηγούμενες διασκέψεις της ΚΕΚ, ευελπιστούμε να έχουμε συμμετοχές και από άλλες περιοχές της Ευρώπης, έτσι ώστε να μπορέσουμε να συζητήσουμε από κοινού τα ζητήματα που μας αφορούν.

Εδώ μπορείτε να δείτε όλες τις απαραίτητες λεπτομέρειες για την επικείμενη διάσκεψη καθώς και το πρόγραμμα. Αν και οι συμμετέχοντες παρακαλούνται να καλύψουν οι ίδιοι τα έξοδά τους, υπάρχει η δυνατότητα οικονομικής υποστήριξης μέσω ειδικού κονδυλίου της ΚΕΚ, προκειμένου τα έξοδα ταξιδιού και διαμονής/διατροφής να μην αποτελέσουν παράγοντα ανασταλτικό για τη συμμετοχή των ενδιαφερομένων.

Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων για το ενδιαφέρον και τη συμμετοχή σας στην επερχόμενη διάσκεψη της ΚΕΚ. Θα χαρούμε να σας υποδεχτούμε στο Βόλο.
 

Παντελής Καλαϊτζίδης, Δρ. Θ.

Διευθυντής της Ακαδημίας Θεολογικών Σπουδών Βόλου


Τόπος διεξαγωγής

Συνεδριακό Κέντρο Θεσσαλίας, Μελισσάτικα, Βόλος
Location:
Συνεδριακό Κέντρο Θεσσαλίας, Μελισσάτικα, Βόλος  - Διαδικτυακός τόπος
Οδός:
Τ.Θ. 1308 Μελισσάτικα Bόλος
ΤΚ:
Τ.Κ. 38001
Πόλη:
Βόλος
Νομός:
Μαγνησία
Χώρα:
Greece

Περιγραφή

Συνεδριακό Κέντρο Θεσσαλίας, Μελισσάτικα, Βόλος